"Nektaru" i "Hebi" priznanja za kvalitet

Bez autora
Jun 08 2012

Kompanije "Nektar" i "Heba" jedine su kompanije iz Srbije dobitnici prestižnog priznanja za kvalitet "Superior Taste Award 2012" u Briselu. Priznanja za najbolji ukus "Superior Taste Award 2012" dodelio je Internacionalni institut za ukus i kvalitet (iTQi – International Taste & Quality Institute) iz Brisela. Priznanja su dodeljena "Nektaru" za sokove "Life premium pomorandža 100%", "Life unique ceđena jabuka 100%" i "Tomatello" kečap, a kompaniji Heba za "Heba Strong" i "Heba Natural" mineralnu vodu. Najveći međunarodni žiri sa više od 120 članova prestižnih kulinarskih asocijacija, kuvara i somelijera, ocenio je "Nektar" i "Heba" proizvode proizvode sa izvanrednim ukusom i kvalitetom, u konkurenciji od 997 proizvoda iz više od 50 zemalja širom sveta.

"Nektaru" i "Hebi" priznanja za kvalitetKompanije "Nektar" i "Heba" jedine su kompanije iz Srbije dobitnici prestižnog priznanja za kvalitet "Superior Taste Award 2012" u Briselu.

Kako je saopšteno iz bačkopalanačke kompanije, priznanja za najbolji ukus "Superior Taste Award 2012" dodelio je Internacionalni institut za ukus i kvalitet (iTQi – International Taste & Quality Institute) iz Brisela.

Priznanja su dodeljena "Nektaru" za sokove "Life premium pomorandža 100%", "Life unique ceđena jabuka 100%" i "Tomatello" kečap, a kompaniji Heba za "Heba Strong" i "Heba Natural" mineralnu vodu.

Najveći međunarodni žiri sa više od 120 članova prestižnih kulinarskih asocijacija, kuvara i somelijera, ocenio je "Nektar" i "Heba" proizvode proizvode sa izvanrednim ukusom I kvalitetom, u konkurenciji od 997 proizvoda iz više od 50 zemalja širom sveta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik